Sunny Day

sunny-daySunny Day Aflata la 10 km Nord Est de Varna – capitala de vara a Bulgariei – si la 8 km de Nisipurile de Aur – statiunea Sunny Day se afla in imediata apropiere a primei statiuni de pe coasta bulgara a Marii Negre – St. Constantin & Elena.

Este o statiune cu circuit inchis, in care turistii se simt excelent. Lipsa traficului auto asigura acestora linistea necesara. Toate hotelurile sunt amplasate pe plaja. Aceasta are 1 km lungime iar latime de la 20 m pana la 80 m. Este o statiune preferata de familii dar si de catre turistii ce doresc o vacanta linistita, pentru a-si incarca bateriile.

Statiunea situata la capatul unui golf izolat, cu plaje si nisip fin, este ideala pentru relaxare, iar centrele balneologice si salile de conventii sunt ideale pentru tratament si intalniri de afaceri.

harta-sunny day-1

Sunny Day are doua centre balneologice ce ofera peste 100 de proceduri de tratament, printre care tratamente cu namol, aromaterapie, reflexoterapie, terapie cu laser, fitness, cosmetica medicala, solariu, sauna.Clima din statiune este asemanatoare tuturor celorlalte, adica vara temperaturile stau intre 27 de Grade Celsius si 17 Grade Celsius oferind astfel conditii ideale pentru plaja si relaxare.

Plaja din Sunny Day este una dintre cele mai bune plaje pe care ai fost vreodata deoarece este curata, cu un nisip fin, iar apa marii este limpede si cristinala. Mai mult decat atat, cei 5 km de plaja sunt suficienti pentru toti cei care isi doresc o vacanta aici. Un alt aspect important in legatura cu plaja pe care este de preferat sa-l cauti atunci cand pleci in vacanta consta in adancimea apei de la mal. In aceasta situata poti mergi linistit aproximativ 130-140 de metri inspre larg deoarece apa marii nu va depasi 1.5 – 1.7 metri adancine.

Hotel Marina

Sunny Day, Litoral Bulgaria
Pret de la41 euro

Hotel Marina este situat pe malul marii, cu vederi panoramice impresionante ale marii.

MASA: All inclusive DURATA: 1 noapte
Detalii

Hotel Palace

Sunny Day, Litoral Bulgaria
Pret de la37 euro

Hotel Palace este situat pe plaja cu nisip fin, la aproximativ 800 m de centrul statiunii.

MASA: Mic dejun DURATA: 1 noapte
Detalii